Gratis les over gezond blijven - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gratis les over gezond blijven

NIEUWLEUSEN – Gratis les over gezond blijven en zorg met digitale middelen. Jouw zorg en gezondheid kun je steeds meer met de computer, je tablet of je telefoon controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg.

Gratis les over gezond blijven en zorg met digitale middelen
Digitale zorg is handig omdat het minder tijd kost en je je gegevens altijd bij de hand hebt. Met het lesprogramma DigiVitaler maak je kennis met digitale zorg en leer je er mee omgaan. Op 12 november is er een informatiesessie over digitale zorg in De Spil in Nieuwleusen tussen 10 en 12 uur. Aanmelden op de website van de bibliotheek.

In deze informatiesessie leer je over de verschillende vormen van digitale zorg. Bijvoorbeeld over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en over het videoconsult.

Naast verschillende cursussen om digitale vaardigheden te versterken biedt de bibliotheek ook creatieve workshops met nieuwe technologie zoals lasersnijden en verschillende vrije inloopuurtjes waar je vragen kunt stellen over E-books, WhatsApp en andere digitale zaken.
Het complete aanbod is te vinden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl

Artikel delen: