Ideeën voor verkiezingsprogramma - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ideeën voor verkiezingsprogramma

DALFSEN – ChristenUnie Dalfsen vraagt ideeën voor verkiezingsprogramma. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen vraagt ChristenUnie Dalfsen inwoners om ideeën en suggesties voor haar verkiezingsprogramma. Op deze wijze wil de partij met een breed gedragen programma de komende jaren bijdragen aan een gemeente waar het goed wonen en werken is.

De partij organiseert haar week van het verkiezingsprogramma met in drie kernen een bijeenkomst voor inwoners. In verband met de coronamaatregelen zijn deze digitaal.

Op woensdag 17 november voor inwoners van Nieuwleusen en Oudleusen.

Op donderdag 18 november voor Dalfsen, Hoonhorst, Ankum .

Op vrijdag 19 november zijn inwoners van Lemelerveld, Hessum en Rechteren welkom.

Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen zijn op deze digitale bijeenkomsten van harte welkom om hun ideeën voor hun dorp of gemeente te delen met vertegenwoordigers van de partij. De bijeenkomsten starten om 19.30 uur. Lijsttrekker Rietje Lassche; “We vinden het belangrijk ons programma voor de komende jaren niet vanachter een bureau te schrijven, maar op te stellen samen met de mensen waarvoor we het doen. We hadden hen graag fysiek willen ontmoeten, maar hopen nu ook digitaal op goede gesprekken”.

Artikel delen: