Bestuurlijke brief aan de gemeente Dalfsen

Bestuurlijke brief aan de gemeente Dalfsen

HEINO – Graag willen wij als werkgroep een afschrift ontvangen van de bestuurlijke brief die geschreven zou gaan worden aan de gemeente Dalfsen. Dit alles met betrekking tot onderzoeksgebieden grootschalige energieopwek in de gemeente Dalfsen kanaaldijk Noord. Daarmee samenhangend het respecteren van het uitsluit gebied van 1 Km om het toekomstige zonnepark Kanaaldijk Zuid !

Wij maken ons zorgen, te meer omdat de toezegging van deze bestuurlijke brief is gedaan na het verstrijken van de door de gemeente Dalfsen aangegeven datum van 2 november.

 

Hieronder nog even een detail uit de informatie verstrekking door de gemeente Dalfsen.

 

” We zijn benieuwd wat u belangrijk vindt bij het bepalen van deze zoekgebieden, de participatiemogelijkheden en de uitgangspunten. Daarom vragen wij uw mening over deze drie stukken. De stukken kunt u vinden op onze website: www.dalfsen.nl/onderzoekzoekgebieden.  De stukken zijn ook schriftelijk te raadplegen op het gemeentehuis tijdens kantoortijden.

Uw reactie kunt u tot dinsdag 2 november mailen naar duurzaamdalfsen@dalfsen.nl. Na het verwerken van de reacties wordt het onderzoek afgerond.

 

Besluiten over grootschalige energieopwek De komende weken wordt een advies uitgewerkt voor het College en Gemeenteraad.

Daarbij wordt rekening gehouden met de ingezonden reacties. Het voornemen is dat er in december van dit jaar besluitvorming plaatsvindt”.

 

Namens de werkgroep:

 

Kanaaldijk Zuid

 

Gert Dijkhuis

Foto's 2
Bestuurlijke brief aan de gemeente Dalfsen
Artikel delen: