Eshuis sponsor Alle teams FC Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Eshuis sponsor Alle teams FC Dalfsen

DALFSEN – Sponsornieuws: Eshuis goed zichtbaar als sponsor trainingshesjes voor alle teams van FC Dalfsen. In de afgelopen periode heeft u de nieuwe gele en blauwe trainingshesjes met het logo van Drukkerij Eshuis al op de velden van Sportpark Gerner kunnen zien.

De Dalfser drukkerij was op zoek naar meer zichtbaarheid in de regio, vooral onder de jeugd. Deze wens viel mooi samen met de behoefte van FC Dalfsen voor nieuwe herkenbare trainingshesjes voor alle teams

Drukkerij Eshuis is graag onder de aandacht bij de jeugd in Dalfsen, mede door het feit dat ze vanwege sterke groei continu op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor verschillende vacatures. Er is zelfs voor de jeugd de mogelijkheid om het grafische vak on the job te leren middels een eigen leer/werk traject (BBL).

Over Eshuis
Eshuis is gespecialiseerd in het klant-specifiek bedrukken en nabewerken van zelfklevende etiketten, flexibele verpakkingen, sachetfolies, wrap-around-labels, krimpsleeves en kaasetiketten. Al sinds 1891 laat Eshuis producten en merken van hun beste kant zien. Dat doet Eshuis voor food en non-food opdrachtgevers als Heineken, Grolsch, Beaphar, Go Tan, Koninklijke van Wijhe verf Zwolle ( Wijzonol), Swedish Match Lighters en Coca-Cola.

FC Dalfsen is blij met de sponsoring door Drukkerij Eshuis!

Foto's 2
Eshuis sponsor Alle teams FC Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: