Oliebollen Bakkerij van der Most met goud bekroond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Oliebollen Bakkerij van der Most met goud bekroond

DALFSEN – LEMELERVELD – HEINO – Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een gouden bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken.

De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op vorm, kleur, geur en smaak/aroma. ‘Wij zijn enorm trots op deze bekroning!’, aldus een enthousiaste Mark van der Most, eigenaar van de bakkerij.

De gouden oliebollen zijn van 27 t/m 31 december te koop bij de winkels van Bakkerij van der Most in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte of via de online bakkerswinkel www.bakkerijvandermost.nl

Bij aankoop van 10 oliebollen maakt u kans op het vinden van een ‘gouden oliebol’ t.w.v. een heel oudejaars lot.

Oliebollen drive-inn

Daarnaast zijn op 29, 30 en 31 december de oliebollen verkrijgbaar in de Bakkerij van der Most oliebollen drive-inn in Lemelerveld in samenwerking met de jeugd van VV Lemelerveld. Op het evenemententerrein (Vilstersedijk 1) kun je geheel coronaproof oliebollen, appelbeignets en appelflappen via de drive-inn ophalen. Op alle drie de dagen is de drive-inn geopend van 9.00 – 16.00 uur.

Bovendien is van der Most ook een adverteerder van Dalfsennet.nl

Artikel delen: