Infoavond: verkiezingen en politiek - Foto: H.G. Foto
Foto: H.G. Foto

Infoavond: verkiezingen en politiek

DALFSEN – De Gemeente organiseert een avond over gemeenteraadsverkiezingen en politiek. Deze avond is bedoeld voor inwoners die meer willen weten over de verkiezingen en politiek. Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De gemeente organiseert op 11 januari om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst voor inwoners uit de gemeente Dalfsen.

Inwoners die interesse hebben of meer willen weten over de verkiezingen, gemeente en politiek zijn van harte welkom. Tijdens deze avond krijgen deelnemers antwoord op vragen als: waarom zou ik stemmen, wat gebeurt er met mijn stem, hoe worden besluiten genomen in de gemeenteraad. Op deze vragen – en meer – krijgen deelnemers tijdens deze avond antwoord. Meedoen is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar griffie@dalfsen.nl. Er is ruimte voor 40 geïnteresseerden en vol = vol.

Vanwege de geldende maatregelen vindt de bijeenkomst online, via Zoom, plaats. De avond wordt verzorgd door burgemeester Erica van Lente, griffier Joost Leegwater en raadsadviseur Marianne van Spijker. “Op de avond zelf wordt ingegaan op de Gemeenteraadsverkiezingen 2022, het stemrecht en hoe de gemeente en gemeenteraad werkt. Het is dus een heel interessante avond voor Dalfsenaren die graag iets meer willen weten over de verkiezingen en politiek. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit voor deze avond”, aldus burgemeester Van Lente.

Meer informatie
Inwoners die vragen hebben over de avond of twijfelen om wel of niet te komen kunnen contact opnemen met de griffie door een mail te sturen naar griffie@dalfsen.nl. Ook kunnen ze bellen met telefoonnummer 14 0529.

Foto's 2
Infoavond: verkiezingen en politiek
Artikel delen: