Eieren tegen voorgevel woningen, steeds meer meldingen

DALFSEN – Op woensdag 24 november kregen wij, zo rond 22.10 uur, een (ongekookt) ei tegen het voorraam. Een wonder dat het glas heel is gebleven. Het gaf een buitensporige knal! Wij wonen aan de Luukmanserf.

Er waren er meer die dit in Dalfsen mee maakten de laatste tijd. Dit is nu al een maand gaande.

Andere inzender:

Als reactie op een eerder  geplaatst artikel op Dalfsen Net.

De afgelopen jaren zijn er bij onze woning ook meerdere malen eieren tegen het voorraam / gevel gegooid. Ook wij wonen in de wijk Polhaar ( Henri Dunantstraat)

Nog eentje:

Goedemiddag

Aan de Ruigedoornstraat is ook al vaker met eieren gegooid. Graag zonder naam vermelden maar hier gebeurt het dus ook vaker.

Het houd niet op:

Ook bij ons in de Prinsenstraat in Dalfsen zijn enkele weken terug ook eieren tegen  de winkelgevel gegooid. Bovenste ramen nog wel te zien.

De laatste is van 9 jan.

DALFSEN – Vanavond bij ons rond 20.30  uur wederom een ei tegen de ruit. (dit is de 2e melding van deze week die hier binnenkomt. Red.) Deze waren net zaterdag gewassen. Een geintje is leuk maar dit begint knap irritant te worden.

Twee jaar geleden hebben we ook een periode gehad waarin dit om de paar dagen gebeurde. Als je merkt kun je het meteen schoonmaken echter als je niet doorhebt dat er een ei gegooid is en er zit een halve dag tussen, dan krijg je het er haast niet meer af. Misschien toch maar eens aangifte doen.

 

Artikel delen: