Kunstweekend mei 2022, ook in Lemelerveld

LEMELERVELD – Helaas is Corona nog niet vertrokken. Of we in mei 2022 wel Coronavrij zijn, weten we natuurlijk nu nog niet. Maar wij hopen dat we het Kunst- en Cultuurweekend 2022 wel door kunnen laten gaan. Hopelijk op de manier zoals we gewend zijn en anders in aangepaste vorm.

Het kunstweekend van Kunst om Dalfsen vindt volgend jaar plaats op 7 en 8 mei. In de gehele gemeente zijn diverse kunstpunten waar een heel divers aanbod van kunst is te zien.  Natuurlijk doet Kulturhus de Mozaïek ook weer mee. We hebben door alle maatregelen besloten dat we helaas maar beperkte plek hebben. Daarvoor roepen wij kunstenaars op die hun werk willen tentoonstellen op de overdekte kunstmarkt.

Ook is er ruimte om demonstraties  te geven. Voorwaarde is dat de kunstenaar zelf ook beide dagen aanwezig is van 10.00 tot 17.00 uur. Dus maak jij schilderijen, keramiek of een andere kunstvorm die je graag wilt laten zien, geef je dan op bij info@kulturhuslemelerveld.nl  Graag ontvangen wij een mail met informatie over je kunstvorm en een paar foto’s.

Artikel delen: