Vechtdal Boert Bewust is blij met zilveren partner - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vechtdal Boert Bewust is blij met zilveren partner

VECHTDAL – Vechtdal Boert Bewust is blij met zilveren partner Wark Uitzendbureau. Deze week ontving Dennis Hoogeboom, eigenaar van Wark Uitzendbureau een partnerbordje uit de handen van Ruth van der Haar, coördinator van Vechtdal Boert Bewust.

Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met onze nieuwe partner. Vechtdal Boert Bewust is een verenging van boeren die verbinding met burgers zoeken en leggen. Dit doen we graag door aan te haken bij bestaande activiteiten, maar we bedenken ook zelf activiteiten.

Om deze activiteiten uit te kunnen voeren, willen we partners aan ons verbinden.

Gelukkig hebben we weer een nieuwe partner die zich aan ons wil verbinden, namelijk Wark Uitzendbureau. Wark Uitzendbureau levert personeel aan bedrijven in de agrarische sector het groen en voor grond-, wegen- en waterbouw. Daarnaast ook aan toeleveranciers en ondersteuning. Dit doen ze hoofdzakelijk in een straal van 40 km rondom Hardenberg.

Wark Uitzendbureau haakt graag aan bij dit mooie initiatief!

Veel medewerkers van Wark zijn dagelijks actief op diverse agrarische bedrijven in ons mooie Vechtdal. Het zoeken van de verbinding en het creëren van draagvlak is zeer belangrijk voor de toekomst van de agrarische sector, voor zowel de boeren en tuinders maar ook voor de toeleveranciers.

Hoe mooi is het dan dat we hier gezamenlijk de schouders onder kunnen zetten.

Samen staan we sterk!

Wilt u ook partner worden van Vechtdal Boert Bewust. Ga dan naar onze website voor meer informatie. www.vechtdalboertbewust.nl

Artikel delen: