Univé steunt voedselbank met donatie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Univé steunt voedselbank met donatie

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Voedselbank Dalfsen Nieuwleusen ontvangt een check ter waarde van 1000 euro. Gemma Kok, voorzitter van Voedselbank nam de cheque in ontvangst van Helga de Boer, lid van de ledenraad van Univé Stad en Land.

Jaarlijks stort Univé Stad en Land een deel van hun winst in de Stichting voor Elkaar. Helga de Boer zag de noodkreet in de krant dat de Voedselbank met een fors tekort het jaar zou afsluiten. “Een dergelijk initiatief verdient van harte deze steun, vandaar mijn voordracht voor deze donatie.”

Voedselbank Dalfsen Nieuwleusen voorziet gezinnen uit de gemeente Dalfsen die (tijdelijk) echt krap bij kas zitten wekelijks van een goed voedselpakket. Dit is alleen mogelijk door de financiële steun en donaties van producten die wij als voedselbank mogen ontvangen van particulieren, scholen, kerken, verenigingen, bedrijven, stichtingen etc.

In onze gemeente zijn gelukkig veel mensen die de voedselbank een warm hart toedragen. Zo ontvangen wij naast financiële donaties o.a. wekelijks producten van een aantal lokale winkeliers, houden scholen en supermarkten inzamelacties en zijn vele vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor het bedrag dat wij van Univé krijgen.
Door de vele giften die Voedselbank Dalfsen Nieuwleusen de laatste maanden heeft ontvangen, is er weer een mooie financiële buffer opgebouwd om onze activiteiten voort te kunnen zetten, aldus Gemma Kok, voorzitter Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen.
Allen die ons gesteund hebben, hartelijk dank hiervoor.

Artikel delen: