Aanmelden voor “Check je Warmtelek” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Aanmelden voor “Check je Warmtelek”

DALFSEN – Meld u nu aan voor actie ‘Check je warmtelek’. Wilt u uw woning isoleren en energie besparen, maar weet u niet waar te beginnen? Vrijwilligers van Groen Gebogen, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Hoonhorst en Duurzaam Leefbaar Lemelerveld gaan in februari 2022 rond met een warmtebeeldcamera om warmtelekken op te sporen in woningen.

Voor deze actie kunnen bewoners van Dalfsen, Oudleusen, Hoonhorst en Lemelerveld zich nu gratis aanmelden. Doe dit voor zaterdag 29 januari.

Duurzaam wonen begint met een goed geïsoleerde woning. Zo geniet u van meer comfort en een lagere energierekening, zeker in deze tijd met stijgende energieprijzen. Wat helpt om een indicatie te krijgen van de staat van de isolatie van uw woning? De vrijwilligers van de duurzame dorpen van Dalfsen (verenigd in Dorpen van Morgen) komen met een warmtebeeldcamera langs. Hiermee kunnen zij eenvoudig de warmtelekken in uw huis in beeld brengen. De verschillende kleuren op de foto’s met de warmtebeeldcamera, laten zien waar de warmtelekken zitten. Dit geeft u handvatten om gericht actie te ondernemen om te isoleren en zo energie (en kosten) te besparen.

De gemaakte foto’s van uw woning worden per e-mail aan u toegezonden, samen met een folder waarin u een toelichting vindt over de warmtecamera beelden, verschillende isolatie mogelijkheden en een mogelijkheid om meer toelichting te krijgen over de foto’s van uw woning. Ook komt u te weten hoe u 90 euro retour ontvangt op isolerende maatregelen.

Aanmelden voor 29 januari
Aanmelden voor gratis opnamen van uw huis met de warmtebeeldcamera kan tot en met zaterdag 29 januari 2022.
Deelnemen in Dalfsen: Mail naam, adres en telefoonnummer naar bewustwonen@groengebogen.nl
Deelnemen in Lemelerveld: Mail naam, adres en telefoonnummer naar info@duurzaamleefbaarlemelerveld.nl
Deelnemen in Hoonhorst: Mail naam, adres en telefoonnummer naar info@duurzaamhoonhorst.nl
Deelnemen in Oudleusen: Mail naam, adres en telefoonnummer naar info@duurzaam-oudleusen.nl

Actieperiode
In de periode van februari tot half maart hebben we de beschikking over de warmtebeeld camera’s. De vrijwilligers van de Dorpen van Morgen komen tussen 7 en 9 uur ’s ochtends bij u langs om beelden te maken. Dat gebeurt uitsluitend aan de buitenzijde van de woning. Naar aanleiding van uw e-mail met alle gegevens wordt er contact opgenomen voor een afspraak. Laat dus van u horen!

Voorbehoud
We proberen iedereen van dienst te zijn, maar kunnen niet garanderen, dat we bij iedereen beelden kunnen maken. Zo zijn we afhankelijk van weersomstandigheden. Als er onverhoopt toch nieuwe ontwikkelingen zijn i.v.m. Corona behouden we ons voor om de actie af te lasten of uit te stellen. Houd de website www.dorpenvanmorgen.nl in de gaten voor meer informatie over de actie ‘Check je warmtelek’.

Foto's 2
Aanmelden voor “Check je Warmtelek” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: