Pandemie bijna voorbij?

Pandemie bijna voorbij?

DALFSEN – Het lijkt er op dat de pandemie bijna voorbij is. Dat betekent ook dat de horeca weer open gaat. En dat mensen daar ook heel graag en ook heel snel daar weer gebruik van gaan maken. Want de nood is hoog voor de gasten, ze willen er uit! Er moeten nog heel wat personeels- en familiefeestjes ingehaald worden. Bovendien komt het voorjaar er al weer aan.

Daarom zoeken ze nu al mensen die Bij Het Boskamp willen assisteren, in uiteraard de bediening, de keuken, de snackbar, het softijsloket en ook voor schoonmaak werkzaamheden. U kan zich maar beter als eerste aan gaan melden dan als laatste. Het gaat niet om vaste banen helaas, omdat we erg seizoen- en weergebonden zijn. En reken er maar op dat het voor de 3e jaar op rij een heel druk seizoen gaat worden. Want heel veel mensen blijven alsnog in Nederland, en aangezien hier een grote camping bij zit, wordt het ook dit jaar weer gezellig druk dat is nu al heel zeker.

Ze zeggen wel eens corona gaat nooit weer weg en dat weerhoudt heel veel mensen om lekker in eigen land te blijven. En die mensen moeten het gezellig hebben bij ons en dat gebeurt door fijne vakkundige bediening. Ook al heb je geen diploma’s, als de zin en de wil er is, neem dan contact met ons op.

Ons bedrijf is ook op zondag open, het is wel bij voorhand handig dat je daar rekening mee houdt. En op zondag is het de mooiste en de fijnste dag om te werken, want juist op deze dag zijn de gasten altijd goed gehumeurd.

Spreekt je dit aan, neem dan contact op met Shakira.

Dat mag ook per mail via personeelszaken@hetboskamp.nl

Maar bellen mag ook

En langskomen ook prima, maar dan wel graag op afspraak

Het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG DALFSEN
Tel. van dond. T/m zond.: na 13.00 uur 0529 – 431712

Artikel delen: