Start gratis cursus Klik & Tik - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Start gratis cursus Klik & Tik

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – LEMELERVELD – In Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld start de cursus Klik & Tik in februari. Voor iedereen die op een plezierige en laagdrempelige manier wil leren omgaan met de computer en internet. Aanmelden kan via het Infopunt of de www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten.

Klik & Tik is de cursus voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt en graag veilig op internet hun weg willen vinden. Online bankieren, online boeken lenen, E-books downloaden, iets kopen op marktplaats of beeldbellen met de kleinkinderen, je kunt het allemaal leren! Je leert in deze cursus de allereerste beginselen van werken met een computer en/of tablet en over internet. De vraag van de deelnemer is leidend. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl of via het Infopunt. De cursus wordt vanzelfsprekend op een veilige manier gegeven i.v.m. corona.
Kosten: Deelname is gratis. Het volledige cursusoverzicht is te vinden in de brochure ‘Ontwikkel je digitale vaardigheden in de bibliotheek’. Deze kan je ophalen in de bibliotheek of online vinden op www.bibliotheekdalfsen.nl.

RTV oost schenkt er op dit moment ook veel aandacht aan op de TV.

Artikel delen: