Alle politieke partijen voor (aanpak van) de Wagenmansbrug - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink

Alle politieke partijen voor (aanpak van) de Wagenmansbrug

LEMELERVELD – De verkeersgroep Lemelerveld heeft alle politieke partijen uitgenodigd om een kijkje te nemen op de Wagenmansbrug. Dit gebeurde afgelopen zaterdagmiddag letterlijk: ze waren er allemaal!

De verkeersgroep, maar ook de werkgroep die zich bezighoudt met de ontwikkeling van De Kerkenhoek, zijn van mening dat de Wagenmansbrug dringend aan een upgrade toe is. Dat kan in het kader van het realiseren van de kanaalvisie, maar de gemeente wil dit op de langere termijn pas aanpakken. Om allerlei redenen is het nodig dat de brug aangepakt wordt, vanuit verkeersveiligheid, maar ook vanuit esthetisch oogpunt. Als dat gebeurt, krijgen we een veel veiliger entree in het dorp, en kan de brug, zoals vroeger, weer een eyecatcher worden.

Het lijkt erop dat de boodschap van de verkeersgroep is overgekomen bij de politici. Bij de bespreking van de concept-omgevingsvisie in de raadscommissievergadering van maandagavond 7 februari komt dit onderwerp ook aan de orde. Je kunt deze vergadering terugkijken op de site van de gemeente Dalfsen.

Artikel delen: