D’Ommerdieck sluit zaalseizoen winnend af

NIEUWLEUSEN – Bij d’Ommerdieck ontbraken door corona een aantal spelers. Jeanine Bril , Vera Prins en Roel Kikkert kwamen het team versterken. De laatste zaalwedstrijd was tegen Hellas’63 2 in Nunspeet. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, waarbij het fysieke spel van Hellas niet geschuwd werd.

Maar d’Ommerdieck hield het hoofd koel en bleef het eigen spel spelen.

De eerste helft ging gelijk op. Beide teams hadden moeite met scoren. Hellas schoot het eerst raak, waarna d’Ommerdieck de gelijkmaker raak schoot. Na 2-2 en 3-3 kwam d’Ommerdieck voor ’t eerst op voorsprong 3-4. Er brak een doelpuntloze periode van 15 minuten aan, waarin beide teams

Probeerden te scoren, maar waarin het niet lukte. De ruststand bleef 3-4.

Na rust kwam Vera Prins in het veld voor Agnes Compagner. Hellas wist weer als eerste te scoren 4-4.

D’Ommerdieck kwam weer langszij en schoot weer raak 5-6. Jeanine Bril kwam in het veld voor Carlijn Haan. Na 5-7 wist Hellas toch weer gelijk te komen 7-7. Twee doelpunten van Lisanne Teeuwsen zorgden voor een voorsprong 7-9. Na 8-9 liep d’Ommerdieck uit tot 8-11.

De eindstand was 9-11. Doelpuntenmakers : Lisanne Teeuwsen 3x, Jasper Batterink 2x, Martin Alteveer 2x, Roel Kikkert 2x, Robert Batterink 2x.

Door deze overwinning eindigt d’Ommerdieck op de tweede plaats.

De indeling voor de veldcompetitie is bekend. D’Ommerdieck speelt weer tegen Hellas ’63 2 Nunspeet, Sparta 6 Zwolle en Wit Blauw 4 Kampen.