Volleybalvereniging De Bevers: ten Broeke open - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink

Volleybalvereniging De Bevers: ten Broeke open

LEMELERVELD – Het is gelukkig weer zover dat we het grootste volleybaltoernooi in de wijde omtrek weer kunnen houden, en dat voor de vijfenveertigste keer. Door corona kon het toernooi in 2020 en 2021 helaas niet doorgaan. Men heeft, nu de coronacrisis voorbij is, zeker behoefte aan een evenement als het volleybaltoernooi, om gezellig samen te zijn met veel dorpsgenoten.

Zoals altijd wordt het toernooi georganiseerd door Volleybalvereniging De Bevers en dit jaar zal het plaatsvinden van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni. Al maanden lang zijn de ogen van menig Lemelervelder gericht op dit gezellige feest en minstens net zo lang zijn vrijwilligers al bezig met de voorbereidingen ervoor.Dat zijn er echter niet zomaar een paar, in 2019 hebben maar liefst 135 teams meegedaan. Zou het nog mogelijk zijn deze prestatie te overtreffen? Jij bepaalt het. De teams die vaker meegedaan hebben, zijn in elk geval niet meer weg te slaan.

Ieder­een die een team kan samenstellen van acht tot twaalf personen, kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging of een willekeurige andere groep. Je kunt je inschrijven als een gemengd team, damesteam, herenteam, jeugd 1-team (groep vijf en zes van de basisschool), jeugd 2-team (groep zeven en acht van de basis­school) of een jeugd 3-team (t/m zestien jaar).

Speciaal voor kinderen van groep één t/m groep vier wordt tijdens het toernooi op woensdagmiddag 22 juni weer het Mini Bever Spelletjestoernooi georganiseerd. Alle kinderen uit de eerste vier groepen van de basisschool zijn van harte welkom om 13.30 uur op het terrein van het Open Volleybaltoernooi. De minicommissie van De Bevers heeft speciaal voor hen een leuk spelletjescircuit uitgezet. Na een korte uitleg wordt om 14.00 uur met de spelletjes begonnen. De middag is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. De aanmelding vindt plaats via de basisscholen.

de inschrijving is gesloten.

Foto's 3
Volleybalvereniging De Bevers: ten Broeke open - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink
Volleybalvereniging De Bevers: ten Broeke open - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink
Artikel delen: