Maestro van Dalfsen 2022

Maestro van Dalfsen 2022

DALFSEN –  Op vrijdagavond 22 april organiseert Muziekvereniging Excelsior Dalfsen in samenwerking met De Oranjevereniging het Maestro van Dalfsen concert in de feesttent op het evenemententerrein. Het is een uniek event waarbij 6 bekende Dalfsenaren een poging doen om de fanfare van Excelsior te dirigeren. Wie wordt Maestro van Dalfsen 2022?

Wordt het Manon Bekedam, voorzitter van de Oranjevereniging Dalfsen, die naast alle drukke activiteiten rondom de feestweek ook nog eens gaat dirigeren? Zou Robert Lans, eigenaar van Nikki’s, het orkest naar zijn hand weten te zetten?

Karla Noordman van de Kleine Kornuiten dirigeert, na een laatste instructie van onze dirigent Frank Ritsema steeds beter. Zou ze dat op 22 april ook kunnen? Jos Ramaker heeft dan wel afscheid genomen van de gemeenteraad, maar heeft hij zijn roeping gevonden als dirigent?

Gaat Dana Kamphuis van Jumbo Kamphuis, als ze haar zenuwen de baas is, met de gouden baton naar huis of worden we verrast door de kwaliteiten van onze mystery guest?

Tijdens het concert worden de Maestro kandidaten ook van voren in beeld gebracht. Zo kan niet alleen de deskundige jury maar ook het publiek goed zien hoe de kandidaat het ervan af brengt.

Na de, door de kandidaten zelf gekozen nummers, gaan de 2 beste dirigenten nog een extra uitdaging aan. De winnaar daarvan gaat met de gouden baton en de titel Maestro van Dalfsen 2022 naar huis.

Zeker is dat het een leuke avond gaat worden met volop lachen en muziek. Kaarten kosten € 5,-  per stuk en zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij Nikki’s en Jumbo Kamphuis. De feesttent gaat open om 19.00 uur en het concert start om 19.30 uur. Indien er dan nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze aan de deur gekocht worden. Op = op, dus wees er snel bij om te kunnen genieten van Maestro van Dalfsen 2022.

Artikel delen: