Standhouders gezocht - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Standhouders gezocht

DALFSEN – Stichting De Westermolen zoekt voor 7 en 14 mei een aantal standhouders die met hun producten op het plein voor de molen in Dalfsen willen staan tijdens Kunst om Dalfsen en op Nationale Molendag. Op beide dagen is er kosteloos plek voor een beperkt aantal standhouders, die hun eigen kraam meenemen.

In het weekend van Kunst om Dalfsen stelt de Westermolen op zaterdag 7 mei het plein bij de molen van 10-17 uur open voor een beperkt aantal standhouders en wil daarmee voor bezoekers wat extra leven in de brouwerij brengen. De molen is dit jaar weer een van de kunstpunten (kunstpunt nr. 1) van Kunst om Dalfsen en biedt in de molen een overzichtstentoonstelling waar werk te zien is van deelnemers aan dit kunst- en cultuurweekend. Het thema van de expositie is dit jaar Smaak & Vermaak.

Een week later vieren de molens in Nederland weer de Nationale Molendag. Honderden molens openen hun deuren en draaien op 14 en 15 mei. Dit jaar bestaat het Gilde van Vrijwillige Molenaars 50 jaar en daarom is 2022 het Jaar van de Molenaar. Extra bijzonder dus om een bezoekje te brengen aan De Westermolen en haar molenaars. Net als op 7 mei is er ook op 14 mei van 10 tot 17 uur ruimte voor een aantal standhouders.

Voor bezoekers aan de molen is op 14 mei een fietstocht van zo’n 40 kilometer beschikbaar, die via het bestaande knooppuntennetwerk langs de molens van Dalfsen, Hoonhorst en Nieuwleusen voert.

Wil jij met je kraam en producten graag op 7 en/of 14 mei op het plein van de Westermolen staan, stuur dan een email naar info@westermolen-dalfsen.nl.

Artikel delen: