Timmerweek Dalfsen gaat nu wel door - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Timmerweek Dalfsen gaat nu wel door

DALFSEN – Na de laatste oproep op DalfsenNet van de Werkgroep Timmerweek Dalfsen, waarin zij lieten weten dat de Timmerweek Dalfsen niet door zou gaan als zich niemand zou melden om de werkgroep te versterken, hebben zich gelukkig  een aantal mensen gemeld!

Gisteren is de kennismaking geweest met 5 nieuwe werkgroepleden, die zich met enthousiasme willen inzetten om er ook dit jaar weer een succes van te maken. Dat betekent dat de werkgroep nu is begonnen met de voorbereidingen.

Naast het benaderen van alle sponsoren, is het nu ook belangrijk dat er voldoende vrijwilligers zijn die tijdens de Timmerweek zelf tenminste 1 dagdeel op het terrein aanwezig zijn.

Het gaat dan om 19, 20, 21 en 22 juli, elke ochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur.

Vrijwilligers daarvoor kunnen zich vanaf nu tot 7 mei aanmelden via ons nieuwe emailadres: timmerweek@plaatselijkbelangdorpdalfsen.nl

Zodra we weten hoeveel vrijwilligers er zijn, kunnen we bepalen hoeveel kinderen zich kunnen inschrijven ( maximaal 150). We hebben per dag minimaal 8 vrijwilligers nodig om dat mogelijk te maken.  Het moet nu toch gaan lukken om de Timmerweek door te laten gaan?!

Hartelijke groet namens de Werkgroep Timmerweek:

Cynthia, Arne, Judith, Ilja, Anneloes, Nina, Oscar en Karin

Foto's 2
Timmerweek Dalfsen gaat nu wel door - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: