Klaverjassen en Bingo in Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Klaverjassen en Bingo in Hoonhorst

HOONHORST – Op zaterdag 23 april 2022 staan twee activiteiten op het programma van de Oranjevereniging Hoonhorst. Zaterdagmiddag wordt er weer een klaverjastoernooi georganiseerd. Iedereen kan meedoen aan het ‘Open Hoonhorster Klaverjaskampioenschap 2022’.

Klaverjastoernooi
Om 12.30 uur is de feesttent geopend en we hopen om 13.00 uur te starten met het toernooi. Er worden 4 boompjes gespeeld en dankzij onze sponsoren zijn er fraaie prijzen te winnen. Er is geen inleggeld verschuldigd!

De Grote Oranje Bingo
Op zaterdagavond wordt de inmiddels legendarische Grote Oranjebingo georganiseerd. De bingo begint om 20.00 uur. Voor een schappelijk bedrag van 8 euro per plankje kunt u meedingen naar één van de 45 prijzen. Dit zijn serieuze prijzen die door onze sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Zin in een gezellige avond mét kans op en vette prijs? Zorg dan dat je onze bingoavond niet mist! De tent is vanaf 19.30 uur geopend en uiteraard kan er na afloop gezellig worden na-geborreld.

Ook zo’n fraaie Dorpsvlag?
Sinds jaar en dag heeft Hoonhorst een eigen vlag. Op feestelijke dagen wordt ons toch al fraaie dorp opgesierd met deze mooie, onderscheidende vlaggen. In het kader van het 250 jarig bestaan van Hoonhorst is in 2020 een werkgroep aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuwe dorpsvlag. De opdracht was het ontwerpen van een vlag, die de eenheid van het dorp symboliseert en bij iedere feestelijke gelegenheid in top kan.

Wilt u ook graag in het bezit komen van zo’n fraaie vlag? In dat geval hebben we goed nieuws. De vlaggen zijn tijdens de activiteiten van de Oranjevereniging Hoonhorst te verkrijgen in de feesttent tegen inkoopsprijs (€ 25,-). Na de feestweek kunt te terecht bij Bennie Zwakenberg, Koelmansstraat 13, telefoon: 401765 / e-mail info@oranjevereniginghoonhorst.nl

Graag tot ziens!
De Oranjevereniging Hoonhorst

Foto's 3
Klaverjassen en Bingo in Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Klaverjassen en Bingo in Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: