De Spiegel gaat schoolplein vergroenen

DALFSEN – Als basisschool De Spiegel zijn we bezig met voorbereidingen voor aanpassingen van ons schoolplein We willen een deel vergroenen en ook een deel aanpassen tot een mooi verkeersplein.

Deze week kregen we te horen dat we uitgekozen zijn om mee te mogen doen met de ANWB verkeersplein wedstrijd. We zullen moeten proberen zoveel mogelijk stemmen binnen te halen

Er zijn veel scholen die mee mogen doen met de stemronde, wij zijn de enige basisschool in Dalfsen. Hoe mooi zou het zijn dat wij een heus ANWB verkeersplein op school bij de hoofd locatie van De Spiegel krijgen.

We hebben een open schoolplein, na schooltijd wordt er ook veel gespeeld door kinderen uit het dorp.  Hoe mooi zou het zijn dat door deze mogelijkheid veel kinderen op een speelse manier kunnen oefenen met verkeerssituaties om het voor iedereen veilig te maken en ook plezier te beleven aan verkeer. Dit is toch een prachtig verhaal om op te nemen in DalfsenNet. Zo kunnen we veel mensen bereiken en iedereen vragen mee te stemmen op onze school

Nog een stukje extra tekst wat ik kreeg via de ANWB:

Gefeliciteerd, onze school is genomineerd!
Onze school is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Op maandag 9 mei is de stemronde van start gaat. Deze stemronde is belangrijk, want hoe meer stemmen we als school verzamelen, hoe groter de kans is dat we er met het ANWB Verkeersplein vandoor gaan.

Goed om te weten, is dat we bij het tellen van de stemmen rekening houden met het aantal leerlingen van de school. Zo maakt iedere school evenveel kans!

Er kan gestemd worden via www.anwb.nl/verkeerspleinen.

Of via

https://customer.flowapp.nl/nl-nl/participation/60a29d96-b69f-4025-8e89-b720d527e800.

Artikel delen: