DLTC : 42e keer  Dalfsen Open tennistoernooi - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

DLTC : 42e keer Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – DLTC Gerner organiseert voor de 42e keer het Dalfsen Open tennistoernooi. Het Dalfsen Open toernooi staat op de agenda en wel van 16 tot en met 19 juni.

De voorjaars-tenniscompetitie is op dit moment in volle gang en aansluitend staan de regionale tennistoernooien weer voor de deur. Ook het Dalfsen Open toernooi staat al snel op de agenda en wel van 16 tot en met 19 juni. Het Dalfsen Open toernooi wordt dit jaar voor de 42e keer georganiseerd en dit jaar gelukkig weer op het vertrouwde stekkie in juni. Vorig jaar moesten we door Corona beperkingen uitwijken naar september.

Het toernooi wordt door veel mensen in de regio als een leuk en ook prestatief goed toernooi beschouwd! Omdat het slechts 4 dagen duurt, is het voor de deelnemers te overzien en brengt het vooral een weekend vol gezelligheid en leuke tennispartijen met zich mee. We hebben naast het toernooi uiteraard ook leuke activiteiten op het programma, onder andere voor de kinderen en lekker eten. Op zaterdagavond een speciale eet- en feestavond en daarnaast nog enkele verrassende activiteiten! Inschrijven voor het toernooi kan in de categorieën Heren/dames- enkel en dubbel & gemengddubbel in de speelsterktes 3 tot en met 8. De categorie 7 en 8 kent naast een open leeftijdscategorie ook een 35+ categorie. De inschrijving staat open tot 9 juni aanstaande en gaat via www.toernooi.nl. Contact met de toernooicommissie kan via het mailadres: dalfsenopen@gmail.com.
Graag tot ziens op ons mooie park tijdens het Dalfsen open!

Artikel delen: