De Fietserieje heeft dringend weer fietsen nodig - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De Fietserieje heeft dringend weer fietsen nodig

DALFSEN – Elektrische fiets aangeschaft? Vorige fiets toch nog maar even bij de hand houden? Als je een elektrische fiets hebt gekocht denk je vaak: “die andere fiets houd ik nog maar even voor het geval dat en voor boodschappen in de buurt.” Maar wees eens eerlijk.

 

Die fiets staat al maanden stil en wordt zo een sta-in-de-weg. Je gebruikt hem eenvoudig niet meer. Juist die fietsen hebben we hard nodig!! De Fietserieje zorgt ervoor dat Oekraïense vluchtelingen een fiets krijgen, want ze hebben vaak niet meer dan een koffer of een paar tassen mee kunnen nemen.

De Fietserieje heeft dringend behoefte aan goede fietsen, vooral dames- en kinderfietsen. Maar ook als de fiets niet rijklaar is, zijn ze welkom, want wij maken ze dan in orde.

Zaterdag (14 mei) van 11.00 tot 12.00 zijn we om uw fiets in ontvangst te nemen. Ook maandagavond ben je welkom. Op een ander moment kan het ook. Zet de fiets in de stalling, zet hem op slot en doe het sleuteltje in de brievenbus van de kerk. Dan komt het ook dik in orde.

Alvast heel hartelijk bedankt.

De Fietserieje is gevestigd naast kerkgebouw Het Kruispunt aan de Brethouwerstraat.

Artikel delen: