Wandeltocht De groene Looper 6 juni 2022 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Wandeltocht De groene Looper 6 juni 2022

DALFSEN – Dit leuke wandelevenement organiseren we elk jaar op tweede pinksterdag. Na twee jaar zijn wij blij dat dit weer door mag gaan.   De wandelingen starten vanaf Het Oude station in Dalfsen. Makkelijk te bereiken en ook voor auto’s is er voldoende parkeerruimte.

De wandelingen gaan door het Vechtdal tussen Dalfsen en Ommen waar veel Landgoederen liggen en de rivier De Vecht door stroomt. Een heel afwisselend en verrassend gebied met veel natuur en prachtige wandelpaden.

Dit jaar gaan we richting Hessum (15 km)  Vilsteren (20 km) en Ommen (30 km) .

Starttijden

30 km 08:00 – 10:00  uur

20 km 09:00 – 11:00  uur

15 km 10:00 – 12:00 uur

Deelname kost 5 euro, leden van de KWBN krijgen bij online inschrijven 1 euro korting.(aangeven dat je lid bent) Ben je (ook) lid van onze vereniging dan is het startgeld 3 euro. Op vertoon van je E ticket krijg je dan  2 euro retour bij de start.

Onderweg is er horeca waar je wat te eten en drinken kunt krijgen (Voor eigen rekening) De routes zijn aangegeven met pijlen en u krijgt een routebeschrijving mee. Je loopt mee op eigen risico.

OPGAVE VOOR DEZE TOCHT KAN ONLINE OP: www.greenshoes.nl/wandelagenda De groene looper. Vergeet niet je E-ticket mee te nemen naar de start.  Lukt online niet, bij de start kunt u ook aanmelden. Voor meer informatie. Email : info@greenshoes.nl Telefoonnummer: 06 –  484 344 68

 

Artikel delen: