Korfballers d’Ommerdieck missen zuiverheid - Foto: Ingezonden foto

Korfballers d’Ommerdieck missen zuiverheid

NIEUWLEUSEN – In de thuiswedstrijd ontving d’Ommerdieck Wit Blauw uit Kampen. Helaas ontbraken Jasper Batterink en Martin Alteveer wegens ziekte. En zo stond Celeste Ogink als heer in het veld. In de aanval stonden Celeste Ogink, Gerja Eykenaar, Janniek Talen en Roel Kikkert.

In de verdediging Lisanne Teeuwsen, Carlijn Haan, Gert Timmerman en Robert Batterink. D’Ommerdieck begon goed, maar Wit Blauw schoot wel het eerste doelpunt raak. Maar Roel Kikkert zorgde voor de gelijkmaker en Gert Timmerman bracht d’Ommerdieck op voorsprong.2-1

Wit Blauw wist driemaal raak te schieten 2-4. Maar d’Ommerdieck kwam terug tot 4-4, 5-5 en 6-6. Daarna heel veel kansen, maar de zuiverheid ontbrak. Wit Blauw wist in vijf minuten uit te lopen tot 6-10. Roel Kikkert schoot raak 7-11. De ruststand was 7-12. Na rust kwam Denise Sshuurman in het veld voor Celeste Ogink.

D’Ommerdieck wist de achterstand weg te werken tot 9-12. Er waren veel pogingen nodig om tot een doelpunt te komen. Na 10-13 werd de eindstand 12-14. Doelpuntenmakers : Roel Kikkert 3x, Gert Timmerman 3x, Robert Batterink 3x, Gerja Eykenaar 2x en Lisanne Teeuwsen 1x Zaterdag 21 mei speelt d’Ommerdieck weer thuis. Dan tegen Hellas’63 2 uit Nunspeet. Aanvang 14.45 uur.