Henk Borgmeijer, die met het grootste gemak iedere ‘praat-marathon’ zou winnen, neemt ons mee op een welbespraakte reis. Maar tussen de snelheid van zijn woorden door, hoor je zijn échte verhaal.

Als mede oprichter van ‘De Stationsloop’, waarvan in 2008 haar eerste loop wedstrijd van start ging, kijkt Henk met verlangen uit naar alweer de 13e editie, die gaat plaatsvinden op 25 mei 2022 met zo’n 1500 deelnemers, waaronder ook nu weer diverse buitenlandse toppers.

Uitgerust met een vrijwel feilloos geheugen, tot op de seconde zelfs, neemt hij ons mee naar zijn passie als wedstijdspeaker. Maar ook laten wij hem even pauzeren bij een paar emotionele momenten, die in het tempo van zijn beeldspraak anders onopgemerkt zouden blijven.

Een nuchtere kijk op alledaagse dingen, behalve als hij voorzien is van een lekker glas wijn of een heerlijk biertje, het liefst op zijn favoriete plek: Het Oude Station.

Ook staat jullie nog een primeur te wachten…

Benieuwd? Klik dan op het ‘Hoe gaat het nou met Jou?’ hart in de menubalk en alles wijst zich vanzelf. Ook kan je op deze pagina alle voorgaande interviews bekijken. Exclusief bij Dalfsennet.nl.

Foto's 2
Artikel delen: