75 jarig jubileum Vrouwen van Nu - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

75 jarig jubileum Vrouwen van Nu

DALFSEN – Jubileum 75 jaar (+ 1 jaar en 4 maanden) van de Vrouwen van Nu. Donderdag 19 mei 2022 werd het 75 jarig jubileum van de Vrouwen van Nu in Dalfsen gevierd. “De Plattelandsvrouwen ” werden in januari 1946 opgericht. Deze naam werd later veranderd in Vrouwen van Nu.

In verband met de corona werd de viering van het 75 jarig bestaan al 2x uitgesteld. In januari 2021 en in januari 2022. Nu kon het dus wel doorgaan en werd het dus 75 jaar en 1 jaar en 4 maand. We hebben een heel gezellige avond gehad in de Hof van Dalfsen. Na de opening door de voorzitter, Marian Reilink en een speech van Janny Prins van het provinciaal bestuur kregen we een heel lekker buffet voorgeschoteld. Dit werd afgewisseld met muziek en cabaret van de Neighboursisters uit Gorssel. Deze dames konden de stemming er erg goed in krijgen. Zelfs de polonaise werd nog gelopen en de sirtaki gedanst.

 

Ook was er nog een quiz met (oude) foto’s van onze leden, die geraden moesten worden. Samen kwamen de leden er toch nog vrij goed uit. Na de afsluiting konden de leden terugzien op een hele gezellige avond. De Vrouwen van Nu is een hele levendige vereniging, met heel veel verschillende commissies, van bv. wandel- en fietsgroepen tot bloemschikken. Van een bridgegroep tot een schilder/teken groep. En nog veel meer. Bent u geïnteresseerd, dan mag u altijd een paar keer komen kijken op onze afdelingsavonden, die 1x per maand worden gehouden en waar afwisselend sprekers komen en muziek of iets dergelijks wordt gepresenteerd.

Foto's 2
75 jarig jubileum Vrouwen van Nu - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: