Paul Slot neemt afscheid als voorzitter van CDA Dalfsen

DALFSEN – De voorzitter van de lokale CDA-afdeling zal bij de aankomende ledenvergadering het voorzitterschap neerleggen. “Het CDA Dalfsen is trots op onze kernen en ook verheugd weer vier jaar verder te mogen bouwen aan een nog mooier Dalfsen.

 

Na de presentatie van het coalitieakkoord en de beoogde wethouders, lijkt het me een goed een goed moment om een stap terug te doen en af te treden als voorzitter.” Al voor de verkiezingen was intern bij CDA Dalfsen bekend dat dit het laatste seizoen zou zijn. “Na bijna 10 jaar ook een goed moment om het stokje door te geven, ik laat het dan ook met een gerust hart achter: we hebben een mooie afdeling, een goed bestuur en een goede fractie.”

Voor Paul Slot ligt een periode met onder andere drie gemeenteraadsverkiezingen achter hem. Met toch als hoogtepunt de afgelopen verkiezingen, waar we een zetel mochten winnen, juist door een sterke lijst, met alleen maar actieve CDA’ers die met beide benen in de samenleving staan. Aldus Paul: “ik kijk terug op twee mooie termijnen als voorzitter met een zeer prettige samenwerking met mensen als Betsy Ramerman en Jan Uitslag”.

“Paul heeft met zijn krachtige en tegelijk verbindende manier van optreden veel voor ons betekend, maar ook in de provinciale afdeling en landelijk een constructief kritisch geluid laten horen vanuit Dalfsen.”, aldus Betsy Ramerman, nu nog voorzitter van de lokale fractie. Bestuurslid Anton Erich valt haar bij: “We gaan hem echt missen, niet in de laatste plaats omdat hij gewoon een enorm plezierige collega is”.

In de komende ledenvergadering van het lokale CDA zal naar verwachting Anton Erich worden aangesteld als voorzitter ad interim.

Artikel delen: