Ze zegt het ècht.. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ze zegt het ècht..

DALFSEN – Tijdens het scrollen op Facebook kwam er een filmpje voorbij met een deel van een interview met Christianne van der Wal. Ik heb het zo’n 15 x geluisterd omdat ik dacht: ”zegt ze dat nu ècht??”. Gezinsleden hier in huis moesten verplicht luisteren, of zij ook hoorden wat ik hoorde. Samen kwamen we tot de conclusie: Ze zegt het ècht!!!

Een journalist van het Jeugdjournaal vraagt aan Christianne van der Wal waarom het nodig is dat boeren moeten stoppen. Zij antwoord hierop: “We hebben te lang heel veel huizen gebouwd, bedrijven gebouwd, noem maar op, met stikstofuitstoot. En we hebben niet de natuur beschermd, dat is dus ten koste gegaan van de natuur en wat we nu doen is dat weer in evenwicht brengen en dat mòèt ook om, uh ja uh, wel te kunnen groeien en huizen te kunnen bouwen en noem maar op”.

Ze zegt het ècht!! Deze hele stikstof-idioterie is dus volledig belachelijk als de minister zèlf zegt dat de boeren weg moeten omdat er huizen gebouwd moeten worden! Ze zègt het gewoon zelf!!

Kort samengevat zegt ze: “de boeren moeten weg, want wij willen hun grond om huizen op te laten bouwen”.

Voor degenen die nog ergens de hoop hadden dat onze regering uit ècht intelligente mensen en mensen met kennis bestond… Sorry als de hoop bij deze ontnomen is.

Boeren, go, goo, gooooo for it!!!

Laat alsjeblieft niet je grond, je dieren, je huis, je passie, je motivatie, je liefde afpakken om er vervolgens andere huizen op te laten bouwen!!

©️ Berlinda de Graaf
Ingezonden foto print screen NOS journaal

Artikel delen: