Werkplek in de horeca: fijnste plek om te werken

Werkplek in de horeca: fijnste plek om te werken

STERREBOS –  Werken in de horeca, supergezellig en zeker werken in de horeca bij een mooie camping. Daar waar gasten het altijd reuze naar hun zin hebben en altijd goed gehumeurd zijn. Dat wil jij vast wel meemaken. De gasten naar het zin maken, is heel veel leuker dan vakken vullen, omdat je veel meer betrokken bent bij de gasten.

 

Café Restaurant en Partycentrum het Boskamp kan nog wat mensen gebruiken. Dat mogen scholieren zijn die net te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn, maar dat mogen ook herintreders zijn.  Naar leeftijd wordt niet gekeken als je denkt dat je het leuk zou vinden. En reken er op dat gasten het heel snel in de gaten hebben of je het leuk vindt, want dat ga je uitstralen. De komende tijd kunnen we nog flink wat handjes gebruiken, omdat ook onze vaste mensen graag even op vakantie willen, want dat hebben ze ook verdiend.

Lijkt je het leuk om eens achter de schermen te kijken, even snuffelen hoe het er aan toegaat in de keuken, de bediening of de snackbar? Dan ben je welkom  op aanstaande woensdag om 15.00 uur. Dan zal Shakira je het een en ander uitleggen en dan  kan je ook het bedrijf  “even proeven”. Mail even naar het Boskamp en laat even weten dat je van de partij bent. De mail mag naar info@hetboskamp.nl

Komt je een ander moment beter uit? Geen probleem, wij houden met iedereen altijd rekening.

 

 

Artikel delen: