Voorstelling MassaMens in Stoomfabriek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Voorstelling MassaMens in Stoomfabriek

DALFSEN – De voorstelling MassaMens (26 juni, 15:30 uur Theater de Stoomfabriek), is een productie van onze Theaterwerkplaats “Zukunft” waarin jongeren (14-21 jaar) worden gekoppeld aan afstuderende theatermakers en ervaren professionals. In een collectieve werkvorm worden producties ontwikkeld.

De voorstelling MassaMens is een productie van onze Theaterwerkplaats “Zukunft” (zelfde organisatie als Jeugdtheaterschool Dalfsen) waarin jongeren (14-21 jaar) worden gekoppeld aan afstuderende theatermakers en ervaren professionals. In een collectieve werkvorm worden aan de hand van maatschappelijke thema’s producties ontwikkeld.

Datum: zondag 26 juni
Aanvang voorstelling: 15:30 uur
Zaal open: 15:15 uur
locatie: Theater de Stoomfabriek, Koninginneplein 2, Dalfsen.
Geschikt voor 12+

Kaartjes bestellen gaat via info@jeugdtheaterschoolzwolle.nl
Kosten: het publiek bepaald zelf wat het voor hen waard is: “betaal wat jij wil/kan”

De theaterwerkplaats is een productiehuis dat zich richt op vernieuwende en/of maatschappelijk relevante voorstellingen. Er wordt hierbij nadrukkelijk ruimte geboden om deze producties vanaf de grond af op te bouwen via het werkplaatsprincipe. We begeleiden makers van concept tot aan regie en leggen verbindingen tussen opleiders en werkveld, als ook tussen verscheidene disciplines. Daarnaast bestaat er een sterke connectie met talentontwikkeling. Niet enkel krijgen jonge professionals de kans hun signatuur te ontwikkelen ook jongeren krijgen de kans het makerschap te ontdekken.

Artikel delen: