Zondag wordt het uitstekend wandelweer. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zondag wordt het uitstekend wandelweer.

DALFSEN – Greenshoes Wandelver. Heeft nog plek voor een aantal porachtige wandelingen de komende tijd. Ook voor zondag staat er een mooie wandeling op het programma. Struinen door de Vechterweerd en ook nog een verrassingsbezoek onderweg. Door diverse omstandigheden  zij er veel afzeggingen geweest. Het moment om als niet lid eens mee te wandelen.

 

Klik op onderstaande ling om de wandeling te bekijken
http://www.greenshoes.nl/wandelagenda/de-galloy-way/
Hier kun je jou ook aanmelden via een mail of belletje.

Kijk ook eens naar ons gehele aanbod. Greenshoes heeft een breed aanbod voor wandelaars. Naast de wandelingen in het weekend zijn er ook (korte) wandelingen voor iedereen op de dinsdagmorgen.
Deze zijn ook bedoelt voor mensen die eens willen proeven aan de wandelsport en voor mensen waarvoor wandelen aangeraden wordt voor de lichamelijke gezondheid en geestelijk welzijn. Het is geheel vrijblijvend en gezelligheid staat voorop. De afstanden zijn ongeveer 5 km en daar doen we ongeveer anderhalf uur over.
http://www.greenshoes.nl/wandelagenda/2-g-wandelen-gezond-en-gezellig/

Vanaf volgende maand organiseren we ook wandelingen door de week. In eerste instantie op de woensdag. Dit zijn reguliere wandelingen van 15-20 km in de regio.
En vanaf september komen daar ook nog eens langere wandelingen bij voor de geharde wandelaars Hier staat wandelen voorop en ook het tempo ligt wat hoger. Ongeveer 5,5 a 6 km per uur.

Klik een op de site www.greenshoes.nl  en kijk onder wandelagenda
Elke eerste zondag van de maand verschijnen er de nieuwe wandelingen voor de volgende maand. Er is voor elk wat wils.

Informatie en/of opgave : harmjanbredewold@gmail.com  of info@greenshoes.nl  of telefonisch op 06-22059443 of 06-48434468

Foto's 2
Zondag wordt het uitstekend wandelweer. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: