juf Bea met pensioen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

juf Bea met pensioen

DALFSEN – Juf Bea van Keulen gaat na 47 jaar onderwijs met pensioen. Op woensdag 6 juli a.s. neemt juf Bea van Keulen afscheid. Na 47 jaar van betrokken en actief werken, gaat Bea genieten van haar welverdiende pensioen! Bea heeft altijd gewerkt bij het Protestants Christelijk Onderwijs in Dalfsen; op De Schakel, Pukdalf, Het Kleine Veer en door de fusie met De Schakel, nu op CBS De Spiegel.

In al haar werkzame jaren heeft Bea gewerkt met de jongste kinderen van de school. Honderden kinderen heeft ze door de jaren heen leren kennen en mogen lesgegeven. Zelfs kinderen van oud-leerlingen kreeg ze in haar klas en er zijn ook oud-leerlingen die nu collega’s zijn geworden!

Veel onderwijsontwikkelingen zijn tijdens haar loopbaan gepasseerd, o.a. de vorming van de basisschool en alle digitale ontwikkelingen van afgelopen jaren. Bea heeft zich altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd getoond en maakt nog volop gebruik van deze mogelijkheden. Bea is het jonge kind trouw gebleven. De kleutergroep heeft een bijzondere plek in haar hart waar ze altijd met veel passie over spreekt.

Na zoveel jaren van volle inzet neemt Bea afscheid. Dit bijzondere moment laat CBS De Spiegel natuurlijk niet zomaar voorbijgaan!

Op woensdag 6 juli a.s. gaat Bea feest vieren met haar groep en zal CBS De Spiegel haar ‘in het zonnetje’ zetten. ’s Middags wordt er een afscheidsreceptie voor Bea georganiseerd. Van 17.30 tot 19.00 uur zijn ouders, oud-leerlingen en andere belangstellenden van harte welkom op de hoofdlocatie van De Spiegel!

Artikel delen: