Maak kennis met de Vrijwilligersraad van Rosengaerde - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Maak kennis met de Vrijwilligersraad van Rosengaerde

DALFSEN – Bij woonzorgcentrum Rosengaerde kunnen we rekenen op de hulp van maar liefst 300 vrijwilligers. Sinds 2016 is er daarom een Vrijwilligersraad opgericht. Deze club vertegenwoordigt alle vrijwilligers van Rosengaerde en behartigt hun belangen. De raad denkt mee over het vrijwilligersbeleid en is actief als vraagbaak en klankbord.

 

Er zijn zes leden, Huub Schultz is de voorzitter van de Vrijwilligersraad. De leden uit de raad zijn zelf ook actief als vrijwilliger bij Rosengaerde. Er zijn allerlei mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk bij Rosengaerde. Denk aan het bezorgen van maaltijden, rijden met de bus van Rosengaerde of de duofiets, koffieschenken of helpen in de keuken. Natuurlijk is er ook veel mogelijk in het  één op éen contact met de bewoners en cliënten. Een wandeling maken, een spelletje doen of samen koffie drinken, het kan allemaal. Wilt u meer weten over de raad of over vrijwilliger worden bij Rosengaerde? Neem dan contact op via vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl. U bent van harte welkom!

Op de foto: De vrijwilligersraad van Rosengaerde. Van links naar rechts: Jan Horstman, Tineke Schuurman, Wim Goos, Annie Otten, Huub Schultz en Harry de Vogel.

Artikel delen: