FondsenFestival vandaag in de Trefkoele+

FondsenFestival vandaag in de Trefkoele+

DALFSEN – Wil jij hulp bij jouw initiatief of activiteit en zoek je inspiratie, kennis, geld of wil je gewoon even netwerken? Kom dan naar het FondsenFestival op vrijdag 1 juli 2022 in Dalfsen! Ontdek tijdens de workshops hoe je jouw initiatief verder kan helpen. Ga tijdens het speeddaten gericht in gesprek met een fonds op basis van een concreet plan.

 

Of kom vrijblijvend langs op de markt om inspiratie op te doen, te netwerken en al je vragen te stellen aan verschillende fondsen, professionals en collega-initiatiefnemers. We ontmoeten elkaar in De Trefkoele in Dalfsen op vrijdag 1 juli 2022 van 15.00 tot 20.00 uur. Zien we jou dan ook?

 

Direct aanmelden kan via deze link(verwijst naar een andere website). De uitnodiging en het programma vind je hier(verwijst naar een andere website).

Het FondsenFestival wordt georganiseerd door het VSBfonds, Oranje Fonds, SamenSpeelFonds, Twents Noabers Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stimuland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. Ga voor meer informatie naar www.overijsel.nl/fondsenfestival(verwijst naar een andere website).

Artikel delen: