Vijfde editie Mud Mania in Lemelerveld - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink

Vijfde editie Mud Mania in Lemelerveld

LEMELERVELD – Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juli vindt de vijfde editie van Mud Mania plaats in Lemelerveld. Het programma van dit ‘Autoblubbering’ evenement begint op vrijdagavond met het ‘Tenkfeest’ in de te tent met medewerking van Schot deur ’t Pleeraam. Zaterdag volgt de Autoblubbering wedstrijd.

Even voor de leek: bij autoblubbering is het de bedoeling dat de deelnemende coureurs zo snel (of zo ver) mogelijk door een modderbaan racen. De laag modder wordt na elke  ronde dieper gemaakt. Er komen zes verschillende klasses aan de start.

 

De organisatie van Mud Mania bestaat uit een stel kameraden uit Lemelerveld en Raalte. “Nog steeds dezelfde mensen als zeven jaar geleden”, zo melden ze trots. Inmiddels hebben ze begin dit jaar Stichting Mud Mania opgericht.

 

Het Tenkfeest in de tent op vrijdag begint om 20.00 uur. Schot deur ’t Pleeraam is een boerenrockband uit Heino. De mannen waren ook al vastgelegd voor de editie van 2020 die om de welbekende redenen niet doorging.

 

De Autoblubbering wedstrijd op zaterdag begint om 11.00 uur. De organisatie heeft een springkussen, een knutselhoek en een minibaan voor de kinderen. Daarnaast is er een loterij met diverse prijzen: van een zonnebril tot een dashcam. Verder is er ook een rommelmarkt. In de tent en bij een foodtruck wordt gezorgd voor drankjes en wat te eten. Wim ‘de Stem zonder Rem’ Bremmer praat het evenement weer aan elkaar. DJ Roy Besten zorgt die dag voor de muziek.

 

RTV Oost komt langs om opnames te maken voor het programma ‘Zomer in Overijssel’ die al op de maandag erna worden uitgezonden.

“We hopen er samen met onze topvrijwilligers een mooi feest van te maken”, zo laten de organisatoren weten.

Het terrein is te vinden aan de Hoenderweg 12 in Lemelerveld (volg de bordjes).

 

Voor meer informatie: www.mudmania.nl en www.facebook.com/MudManiaSalland

Hier een video (https://youtu.be/GgxhX7N-S-0) over Mud Mania

Foto’s en video: Hans Heerink

 

Foto's 3
Vijfde editie Mud Mania in Lemelerveld - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink
Vijfde editie Mud Mania in Lemelerveld - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink
Artikel delen: