Truck instapdag komen ook weer langs Hoonhorst en Dalfsen

Truck instapdag komen ook weer langs Hoonhorst en Dalfsen

LEMELERVELD -Seal EcoTruckers instapdag Lemelerveld. ( Een nieuwe Sponsor.) Voorheen Wagenmans Wonen Truck instap dag Lemelerveld. Dit jaar op Zaterdag 06 augustus as. Meerijden in een vrachtwagen en toeterend door Salland rijden. Vanuit de cabine kijken naar het verkeer en zwaaien naar mensen die langs de weg staan te kijken.

Dat vindt iedereen toch leuk. Dat dachten ook meer dan 100 chauffeurs van bedrijven uit de regio en omstreken. Zaterdag 06 augustus as is de Truck Instap dag voor Mensen met een beperking. Vanaf 14.00 uur zullen de chauffeurs met hun ‘bijrijder voor een dag’ rondrijden door Salland. Voor de Gehandicapten is dit een Uitstapje waar ze nog lang van nagenieten, Maar ook de Chauffeurs kijken uit naar deze bijzondere rondrit.

De Trucks starten vanaf het Evenemententerrein in Lemelerveld. Zie foto van de Routekaart

Ook U kunt hier bij aanwezig zijn langs de kant van de weg. ( Zie Route, De toegevoegde Bijlage.) Bijvoorbeeld: Vanaf Het Feestterrein in Lemelerveld door het dorp Lemelerveld. richting Heino, Hoonhorst, Dalfsen, Hessum, Vilsteren, Ommen, Lemele, Luttenberg, richting het Feestterrein. Dit Allemaal In Samen werking met de Feestweek Lemelerveld. en Politie IJsselland. / Oost Nederland.

S.t. Festiviteiten Lemelerveld. Zie ook de Site,    www.feestweeklemelerveld.nl 

 

 

Artikel delen: