Gospelkoor in Dalfsen 25 september - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gospelkoor in Dalfsen 25 september

DALFSEN – Het (Black)Gospelkoor Grace & Glory uit Zwolle verleent haar medewerking aan de zangdienst op 25 september in de Grote Kerk.

Het thema is: ‘Stil, mijn ziel’ en dat zal tot uitdrukking komen in verschillende liederen. Het koor staat onder leiding van Talitha Nawijn. Denise Brand begeleidt op de piano. Talitha zal het thema beeldend vertolken. Verder is er geen preek. Er wordt veel gezongen: samenzang, ook samen met Grace & Glory en enkele liederen door Grace & Glory. Iedereen is van harte welkom.

De toegang is vrij. Wel wordt er collecte gehouden: de eerste collecte is bestemd voor St. Open Doors: Het Center of Hope van Father Poulos in Bashiqa, Noord-Irak. Vervolgde christenen en anderen worden geholpen met voedsel, kleding, zo nodig onderdak en het verwerken van trauma’s. Bijzonder is te melden dat Father Poulos naar Nederland komt en wel op 8 oktober als spreker op de Open Doors Dag. Wie alvast wil doneren kan onderstaande QR-code daartoe gebruiken. De tweede collecte is voor de onkosten. Voor wie niet naar de kerk kan komen is er de mogelijkheid mee te kijken via Kerkdienstgemist (Protestantse Gemeente Dalfsen Grote Kerk/Overkant). Meer info: www.pgdalfsen.nl/zangdienst-25-september-2022. De liturgie staat zondag op de hiervoor aangegeven website. De Zangdienst begint om 19.00 uur – de toegang is vrij – en na afloop is er in de kerk gelegenheid voor ontmoeting met koffie, thee en fris. Meer info over Grace & Glory: www.graceandglory.nl

Foto's 2
Gospelkoor in Dalfsen 25 september - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: