Nieuw verfrissend logo A. Baron van Dedemschool - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuw verfrissend logo A. Baron van Dedemschool

DALFSER EMMEN – Tijdens het startfeest van het nieuwe schooljaar hebben we met de kinderen van de A. Baron van Dedemschool een nieuw en verfrissend logo mogen onthullen. Het nieuwe logo heeft meer kleur, diversiteit met verschillende kleuren groen van de natuur wat prima past bij de omgeving waar de school staat.

 

Het oude logo, de boom met twee duiven, wat nog steeds terug komt in dit ontwerp, is ontworpen door J. Goutbeek, oud-leerling van onze school. De boom staat voor de verschillende bouwgroepen binnen de school en de duiven symboliseren het christelijk karakter van de school en geven betrokkenheid met het Daltononderwijs. De wortels zijn duidelijk te zien en staan voor stevigheid. Een boom was in de Middeleeuwen al een symbool van bescherming. Binnen de school komt deze bescherming tot uiting in het pedagogische leerklimaat waar veel aandacht naartoe gaat. Vanuit deze veilige leeromgeving leren onze kinderen om stevig in de maatschappij te staan.

 

Wij zijn erg blij met het nieuwe logo en ook de kinderen en ouders zijn enthousiast. Hier kunnen we de komende jaren mee vooruit.

 

Foto's 2
Nieuw verfrissend logo A. Baron van Dedemschool - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: