Muziekvereniging Polyhymnia zoekt eindeloos talent - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Muziekvereniging Polyhymnia zoekt eindeloos talent

LEMELERVELD – Hoe vaak heb jij gezegd dat je eigenlijk wel graag een muziekinstrument had willen bespelen? Dit is jouw kans!! Je bent immers nooit te oud om te leren! In de periode van 7 oktober tot en met 16 december gaat muziekvereniging Polyhymnia  starten met een gratis clinic, waarbij je in 10 weken tijd jouw favoriete instrument leert bespelen.

 

Deze clinic is vooral ook gericht op (jong)volwassenen! Samen met een groep andere (beginnende) enthousiastelingen ontdek je in deze periode, tijdens onze gezamenlijke repetities, welk instrument het beste bij jou past. Dit alles wordt afgesloten met een optreden samen met de fanfare, tijdens hun kerstconcert op 17 december. Dé perfecte manier om kennis te maken met jouw muzikale talent.

 

De repetities zullen plaatsvinden op de vrijdagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur in ons clubgebouw in de kelder van het Kulturhus in Lemelerveld, Kroonplein 68. Deze lessen zijn volledig gratis. Opgave voor deze lessen is wel noodzakelijk. Dit kan via onze website www.muziekverenigingpolyhymnia.nl

Artikel delen: