ASC gym & Dance instuif – 8 oktober - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

ASC gym & Dance instuif – 8 oktober

DALFSEN – Kan jij niet stilstaan als jij muziek hoort en dans je het liefst de hele dag voor de spiegel? Oefen jij thuis al wel eens toffe turnbewegingen en wil je hier nog beter in worden? Wil je erachter komen of turnen of dansen iets voor jou is? Ontdek het tijdens de instuifmiddag van ASC Gym & Dance!

Tijdens de ASC Gym & Dance instuifmiddag kun je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis maken met de verschillende turn- en danslessen die ASC Gym en Dance aanbiedt in Dalfsen, Oudleusen en Hoonhorst. Het programma is zo ingedeeld dat je per leeftijdscategorie onze verschillende lessen kunt ervaren. Zo krijg je een goed beeld van welke les het beste bij jou past.

Programma 8 oktober:
11.00 – 11.45 uur: Peuters (2-4 jaar)
11.45 – 12.30 uur: Kleuters (groep 1,2)
12.30 – 13.15 uur: groep 3, 4, 5
13.15 – 14.00 uur: groep 6, 7, 8
14.00 – 14.45 uur: 12+ en Specials*

Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Ben je al lid? Neem dan vooral je vrienden en vriendinnen mee! Aanmelden is niet nodig. We hopen jou te zien op 8 oktober. Tot dan!

Over ASC Gym & Dance:
ASC Gym & Dance is een vereniging die als doelstelling heeft het bevorderen en stimuleren van gymnastiek en dans, door het aanbieden van professionele lessen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, talent of prestatieniveau. Wederzijds respect, een open communicatie over ideeën, standpunten en wensen, betrokkenheid en saamhorigheid binnen de vereniging, vinden wij belangrijk. Deze uitgangspunten zijn steeds terug te vinden in de activiteiten van onze vereniging. Meer informatie op: www.ascgymendance.nl

* De Special Gym is gymnastiek/turnen voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij de special gym sport iedereen op zijn eigen niveau. Tijdens de lessen wordt er op de turntoestellen geturnd, maar is er ook tijd voor een spelletje. Naast het plezier in bewegen wordt er ook aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling. Let op, op dit moment wordt er alleen nog Special Gym aangeboden.

Artikel delen: