Nieuwe expositie in Heileuvers Schilderijenhuis - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwe expositie in Heileuvers Schilderijenhuis

DALMSHOLTE – De nieuwe expositie in Heileuvers Schilderijenhuis toont een zeer inspirerende  expositie die luistert naar de toepasselijke naam; ” Draagkracht”. De in Oegstgeest wonende kunstenaar Miep van Gunst (’54 ) heeft voor deze expositie de vrouw als onderwerp gekozen.

Op het doek spelen zich kleine verhaaltjes af; de liefde van een moeder voor haar kind, de dromerige vrouw, de feestende dames en de universele vrouw Vitruvia, gebaseerd op de “Vitruvius” van Da Vinci.

De schilderijen zijn een explosie van kleur, kracht en kwetsbaarheid. De kunstenaar zoekt en ziet en  vertaalt haar waarneming  met olie-/acrylverf op het doek met als resultaat veelzeggende schilderijen.

Behalve op doek uit Miep van Gunst zich ook voortreffelijk in steen. Haar beeldhouwwerk is ook noemenswaardig.

De expositie is te bezoeken tijdens openingstijden  van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Vanaf 1 oktober op dinsdag gesloten.

Meet & Greet; de kunstenaar komt op zaterdag 22 oktober vertellen over haar werk. Zonder aanmelding kunt u terecht van 12.00 tot 15.00u om gezellig samen met de kunstenaar koffie te drinken en vragen te stellen over haar werk. Wees welkom.

www.miepvangunstkunst.nl
www.heileuver.nl

Artikel delen: