Balkenbrij wandeltocht

VILSTEREN – De Stichting Vilsteren Samen Actief organiseert op zondag 23 oktober 2022 wederom haar traditionele balkenbrijwandeltocht.
Deze wandeling rond het dorp Vilsteren leidt je zowel door uitgestrekte bossen, als langs de heide en door het boeren buitengebied.

Er is keuze uit 3 verschillende wandelingen van ongeveer 5, 10 of 15 voor de wat meer geoefende sportieveling. Tussen 10.00 en 13.00 uur kun je starten vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Tegen betaling van € 3.00 pp (kinderen t/m 12 jaar € 1.50) krijg je een omschrijving van de bezienswaardigheden die je onderweg tegen komt. Op het eind van de wandeling kun je naast koffie, thee en frisdrank genieten van een kom dampende soep en heerlijk vers gebakken balkenbrij met brood in de “Vilsterij”. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het onderhoud en het in stand houden van de Vilsterij.
De wandeling gaat door, zelfs als het weer tegen zit. De wandeling gaat grotendeels over zandpaden, dus trek goede schoenen aan en warme (regen)kleding. Iedereen die zin heeft aan een herfstwandeling is van harte welkom. We hopen op een goede opkomst

Artikel delen: