De hele dag werken zonder rugklachten!

De hele dag werken zonder rugklachten!

Lekker de hele middag vrij gepland om na het werken wat leuks te doen met de kinderen. Je klapt de computer dicht, je werk zit erop. Bij het opstaan voel je lichte stijfheid in je rug. Op de fiets naar het schoolplein voel je dat weer een hele ochtend zitten de pijn in je rug heeft verergerd. Balen! De kinderen hadden zich verheugd op een leuke dag met jou maar hoe graag je ook mee wilt spelen, het lukt niet. Je ziet de sombere gezichtjes al voor je nu je moet vertellen dat het vandaag weer niet gaat lukken. Dit kan zo niet langer! Het moet anders!

Stel je voor dat de hele dag werken, zitten, staan en lopen moeiteloos gaan. Als je klaar bent met werken kook je met hetzelfde gemak eten voor het hele gezin. En zelfs nadat je de kinderen naar bed hebt gebracht heb je nog energie over voor een gezellige avond met je partner.

Door je rugspieren te trainen worden ze soepeler en sterker en verdwijnt de pijn. Tijdens de Reformer trainingen werk je aan de spieren in je romp waardoor je sterker wordt en je fitter voelt dan ooit te voren. Je kunt in je dagelijks leven weer veel meer aan.

Wil jij je ook sterker en fitter voelen? Boek nu je training via www.masterpilates.nl

 

 

Artikel delen: