Nieuwjaarsduik 2023: ALS- Dalfsen duikt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwjaarsduik 2023: ALS- Dalfsen duikt

DALFSEN – Het kan weer!   Zoals de omstandigheden nu zijn kunnen we 1 januari as het nieuwe jaar weer fris beginnen: ALS-Team Dalfsen organiseert weer als vanouds de NIEUWJAARSDUIK in de Vecht.

Na de 2 thuisduiken van de afgelopen jaren ziet het er naar uit dat de corona omstandigheden het toelaten dat we de NIEUWJAARSDUIK  nu weer in de Vecht kunnen doen. Om 14.00 uur zullen de dapperen onder ons het nieuwe jaar fris tegemoet treden en de nu reeds traditionele duik in de Vecht nemen.

Bernard Bos is teruggetreden en zijn rol als Teamcaptain van het ALS-team Dalfsen is door Aart v Dijk overgenomen. Aart geeft aan dat tijdens de coronatijd de strijd tegen ALS niet stil heeft gestaan. De diverse onderzoeken lopen nog steeds en er wordt steeds meer bekend over ALS. Maar het is nog steeds niet bekend waardoor het ontstaat en hoe het bestreden kan worden. Voor het onderzoek naar de oorzaak en de bestrijding is nog steeds geld nodig  en daarom dagen wij u/jou uit om op zondag 1 januari 2023 om 14.00 uur het nieuwe jaar in te duiken.

Onder het motto; Dalfsen Duikt of Dalfsen Dokt  kun jij je mooi door familie, buren, vrienden, kennissen laten sponseren. Of daag ze uit om met jou het nieuwe jaar in te duiken.

Kunnen we dit jaar weer net zoveel geld bij elkaar krijgen als met de thuisduik van 2022?

Het ALS-Team daagt u/jou uit.

Voor de meest originele duiker, of duikteam is een mooie trofee beschikbaar gesteld, gesponsord door Medaillehuis Logterman,

1 januari 2023  ALS NIEUWJAARSDUIK, start om 14.00 Strandje Bellingeweer. deelname kosten;  € 10,- /pp

Bankrekening NL35 RBRB 8836 9252 19  t.n.v  A v Dijk       (LET OP:  nieuwe bankrekening)

Opgave en info via; teamdalfsen@gmail.com

 

 

Foto's 2
Nieuwjaarsduik 2023: ALS- Dalfsen duikt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: