BalkInn start crowdfunding voor natuurlijke speeltuin - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

BalkInn start crowdfunding voor natuurlijke speeltuin

NIEUWLEUSEN – De bouw van Natuurboerderij BalkInn bij de rotonde Bosmansweg/Westerveen in Nieuwleusen ligt keurig op schema. Tijd om aan de slag te gaan met de buitenruimte. De inrichting hiervan is op de tekentafel voor het grootste deel ingekleurd. Onder meer met een speelplaats voor de kinderen.

BalkInn leert kinderen meer over de natuur en wil ze daarnaast graag volop ruimte bieden om onbezorgd te kunnen spelen in een groene omgeving vol natuurlijke materialen. Zo kunnen de kids straks op ontdekkingsreis langs een wilgentunnel, het speelbosje, boomstammen en stapstenen.

Nog op het verlanglijstje

Grote wens van BalkInn is om de kinderen extra beleving en plezier te bieden door de speelplaats in te richten met een aantal duurzame speeltoestellen. Om naar hartenlust te kunnen klimmen, klauteren, schommelen en glijden. De kosten hiervan zijn circa € 15.000,-.

Crowdfunding om financiering rond te krijgen

Om deze extra speelfaciliteiten te kunnen realiseren is intussen een Crowdfundingsactie op touw gezet: Natúúrlijk spelen bij Natuurboerderij BalkInn. Deze geldinzameling is vorige week gestart en loopt tot 20 december. Meedoen kan al vanaf een tientje. Lees er alles over op www.balkinn.nl.

 

Artikel delen: