4+ opgelet:  Aadje Piraatje entert op zondagmiddag De Stoomfabriek

4+ opgelet: Aadje Piraatje entert op zondagmiddag De Stoomfabriek

DALFSEN – Het wordt een spannende, maar ook heel leuke zondag 27 november in theater De Stoomfabriek in Dalfsen. Als iedereen om 15.00 u. binnen is, begint het kinderspektakel van acteur Ton Meijer met verhalen, verzen en liedjes uit de boeken van schrijfster Marjet Huibers en tekenaar Sieb Postuma. Ook het Sinterklaasverhaal komt aan daarbij bod. En dat allemaal met de altijd enthousiaste medewerking van het jeugdige publiek.

Ton Meijer vertelt een aantal verhalen uit het laatste boek van Marjet en Sieb. Alleskunner Meijer, met muzikale ondersteuning van musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest, speelde de voorstelling al in verscheidene landen: kinderen reageren namelijk overal hetzelfde en hij bespeelt zijn gretige publiekje nu eenmaal als een virtuoze muzikant.

Zelf ook piraat spelen vinden kinderen natuurlijk prachtig, dus ouders: laat ze met ooglappen, streepjeshemden of andere piratenkleding naar het theater komen: aan het einde van het levendige gebeuren kunnen ze zich dan helemaal uitleven! Kaarten via www.theaterdestoomfabriek.nl , bij Primera Dalfsen of –zolang de voorraad strekt- aan de zaal.

Artikel delen: