Vechtdal Politiek met HoogOverijssel en BBB

Vechtdal Politiek met HoogOverijssel en BBB

DALFSEN – In het programma Vechtdal Politiek van Vechtdal FM wordt woensdag 23 november aandacht besteed aan de jongste ontwikkelingen rond de laagvliegroutes waar HoogOverijssel bovenop zit, alsmede de BoerBurgerBeweging die zich opmaakt voor de provinciale verkiezingen, volgend jaar maart.

Jeroen Bloemsma en Donald Harpenslager van Vechtdal FM spraken zaterdag tijdens ‘Buurten met BBB’ in Vilsteren met BBB-lijsttrekker Carla Evers voor de Provinciale Staten en BBB Tweede Kamerlid Caroline van der Plas. Laatstgenoemde bracht een verrassingsbezoek aan Vilsteren en schoof aan bij de politieke inloop waar ook Gea de Wit en Ben Schrijver van HoogOverijssel waren vertegenwoordigd. Onder het motto de aanhouder wint bracht het tweetal Lelystad Airport en de laagvliegroutes onder de aandacht van Carla Evers, Ilona Lagas en Maurits von Martels.

Vechtdal Politiek is een live-programma dat woensdag tussen 19.00 en 21.00 uur wordt uitgezonden via Vechtdal FM, de lokale omroep voor de gemeenten Dalfsen en Ommen.

Foto's 2
Vechtdal Politiek met HoogOverijssel en BBB - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: