De Stuwzangers weer naar Het Boskamp

De Stuwzangers weer naar Het Boskamp

DALFSEN – STERREBOS – Zondagmiddag 29 januari is het weer zo ver! Dan komt Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren wederom naar Het Boskamp. De eerste sessie vangt aan om 14.30 u. Het Boskamp kunt u vinden aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Let op: Bezoekers zijn welkom na telefonische opgave. Telefonisch bereikbaar van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur. Tel nr. 0529 – 431712. Of per mail info@hetboskamp.nl. Entree 5 Euro p.p.

Het is een traditie van jaren dat De Stuwzangers o.l.v. Flip Jonkman in december een muzikale middag verzorgen maar die was zo snel volgeboekt dat ze nu voor en 2e ronde gaan, bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. De geluidsman is Jan de Mink. Iedere keer is het een volle bak. Dus als u een mooi plaatsje wilt hebben dan is vroegtijdig komen wel noodzakelijk. Voor een entree van slechts 5 Euro kunt u een prachtige muzikale middag meemaken. De kaartjes – na opgave – hoeven niet van te voren daadwerkelijk worden opgehaald.

Parkeren
Parkeren die middag uitsluitend op de parkeerplaats of langs de weg. In ieder geval niet op de inrit van de camping en ook niet op camperplaatsen.

Over het programma?
Ook zijn er weer een aantal nieuwe nummers in het programma opgenomen. Een bijzonder nummer is wel ‘Festival der Liebe’ !
Het koor wordt begeleid door 6 instrumentalisten.
Meer info over de Stuwzangers Vilsteren kunt u vinden op www.destuwzangers.nl

Nog even:

De kaartjes voor het optreden van Grune Jopie die moet u wel vooraf halen. De kosten zijn 10,00 euro. Dat moet ook vooraf contant betaalt worden met flappen, dat kan niet per pin, want dan komt er geld op de bankrekening van de bedrijven, welke niet voor de bedrijven bestemd is, dat is voor de organisatie.

Foto's 3
De Stuwzangers weer naar Het Boskamp
De Stuwzangers weer naar Het Boskamp
Artikel delen: