Verkeerde levering van GLS pakketdienst

DALFSEN – Ik heb van de GLS pakketdienst spullen gekregen die niet voor mij bedoeld zijn. Er staat Werkgroep 403 Dalfsen op, met mijn adres, wat dus niet klopt. Weten jullie misschien wie dat kan zijn ?

Er zitten spullen voor de Kerst in dus iemand zit daar wel op te wachten….

Met vriendelijke groet,
JA. V.

De dozen zijn ondertussen bij de eigenaar afgeleverd, Opgelost dus.

Maar toch is het wel uit  kijken:

Politie waarschuwt voor deze oplichtingstruc met ‘onbestelde pakketjes’

De politie in het Nederlands Limburgse Venlo heeft een bericht verspreid op sociale media waarin ze mensen waarschuwen voor de bezorging van ‘onbestelde pakketjes’. “Neem alsjeblieft onmiddellijk contact op met de politie in zulke situaties”, klinkt het advies.

 

De boodschap werd de wereld ingestuurd omdat er de voorbije dagen enkele pakketjes bezorgd werden bij mensen die ze niet besteld hadden. Er stond nochtans wel het juiste adres op, maar de naam van de ontvanger klopte niet. Even later stond er iemand voor de deur die het pakje kwam claimen met het excuus dat een vriend dit besteld had en zich vergist had van huisnummer. Een slimme oplichtingstruc blijkt nu.

De politie vraagt in de Facebook-oproep om de pakjes niet mee te geven, maar onmiddellijk contact met hen op te nemen. Er zou namelijk later nog een betalingsherinnering volgen, omdat er nooit voor de bestelling betaald was. “Jij bent dan aansprakelijk voor de kosten”, zegt de politie. ““Alleen door de politie  op de hoogte te brengen, kan deze laffe manier van frauderen worden gestopt.”

 

Artikel delen: